Het thema ‘De roep om te luisteren’ loopt als een rode draad door het programma. Het programma start om 09.30 uur en bestaat uit een plenair hoofdprogramma, praktische workshops en verdiepende colleges. Daarnaast biedt het programma veel ruimte voor ontmoeting met mensen die net als jij op zoek zijn naar een levensstijl die recht doet aan mens en natuur. We eindigen GroenGelovig rond 16.00 uur met de netwerkborrel. Zodra het volledige programma bekend is, vind je op deze pagina het overzicht.

Hoofdprogramma

Tijdens het plenaire hoofdprogramma worden al je zintuigen geprikkeld. Door inspirerende toespraken van onze hoofdsprekers, artiesten én tal van creatieve elementen. Bekijk hier de eerste namen.

Proeverijen en colleges

Na het plenaire hoofdprogramma volgt een break-outprogramma bestaande uit een divers aanbod proeverijen; korte en krachtige workshops die je concrete handvatten bieden om thuis, in je kerk of leefomgeving het verschil te maken. Afhankelijk van je interessegebied stel je je eigen keuzemenu samen. Voor de mensen die liever meer kennis vergaren bieden we tijdens iedere proeverij-ronde een verdiepende college aan.

Ontmoeting

Tijdens GroenGelovig is veel ruimte voor ontmoeting. Tussen de programmaonderdelen door en tijdens de netwerkborrel die start na afloop van het laatste plenaire hoofprogrammaonderdeel.

Benieuwd wat je op 21 oktober ongeveer te wachten staat? Bekijk dan snel de terugblik van Groen Geloven 2019.

Reserveer nu voor GroenGelovig 2023!

Je bent van harte welkom op zaterdag 21 oktober 2023 in De Basiliek in Veenendaal.

Tickets bestellen